Assessment volgens de TMA methode - Mentorkracht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Talenten Motivatie Analyse


 

Om uw medewerkers te ondersteunen om alles uit zichzelf en de mentorrelatie te halen bieden wij u een aantal wetenschappelijk onderbouwde assessments aan. Met deze assessments brengt uw medewerker zijn of haar talenten en motivatoren glashelder in beeld. Dit helpt ze met hun zelfreflectie en daarmee hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. De assessments zijn een waardevolle aanvulling in de mentorrelatie en helpt het optimale rendement te behalen. 


De assessments worden online afgenomen in eigen tijd en tempo. De rapportage komt ook online beschikbaar. Uw medewerker kan de resultaten bespreken met onze ervaren en gecertificeerde TMA Expert om samen de resultaten goed te evalueren en te begrijpen. 


De TMA-methode is een gerenommeerde en breed gewaardeerde methodiek die heldere inzichten verschaft in Talenten en Motivatie. Met het door de analyse verkregen inzicht kunnen grote ontwikkelstappen gemaakt worden.


De TMA Talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze-, en reïntegratievraagstukken. Uiteraard kunt u de assessments ook los van een mentorprogramma inzetten. 


Wilt u meer weten over de mogelijkkheden van de TMA Talentanalyse neemt u dan s.v.p. met ons op.


 

 

Terug

Uw succes is verzekerd met deze stappen!

Wij zijn gedreven en bevolgen als het gaat om uw groei.

Uw mentorprogramma is de volgende stap naar intrinsiek gemotiveerd personeel!

Home

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu